Gemeentegids

In de digitale gemeentegids vindt u informatie over bedrijven, instellingen en organisaties binnen de gemeente Westland. De digitale gemeentegids heeft ook een interactieve plattegrond functie en een handige routeplanner.

Online doorbladeren

U kunt de laatste versie van de gemeentegids ook digitaal doorbladeren als E-book.

Gemeentegids-app

De 'gemeentegids-app' is gratis beschikbaar voor Android en iPhone. Ga naar de App Store of Android Market (zoek op 'gemeentegids').

Naast de digitale gemeentegids is er nu ook een digitale gemeentegids ontwikkeld voor mensen met een visuele, auditieve, verstandelijke of motorische beperking. Maar ook voor senioren, mensen met kleurenblindheid of dyslexie en mensen die Nederlands als tweede taal spreken.

Voor slechtzienden is de gemeentegids kosteloos te bestellen in braille of als Daisy-cd. De cd kan worden afgespeeld op de Daisy-machine of via gewone geluidsapparatuur en computer.

Bekijk of bestel deze gemeentegids via westland.smartmap.nl/toegankelijk.

De gemeentegids is gratis op te halen in de bibliotheken in Westland en in het gemeentehuis aan de Verdilaan 7 in Naaldwijk. 

Heeft u een aanvulling of wijziging? Stuur uw informatie dan naar [email protected], onder vermelding van ‘gemeentegids Westland’. Zet uw naam, adres en woonplaats in uw mail.