De Harmonie

Begin 2021 ging de Westlandse gemeenteraad in meerderheid akkoord met de komst van het gebouw. Het bedrijf dat De Harmonie zou bouwen ging eind 2021 failliet. Ontwikkelaar Herkon (Bouwonderneming Stout B.V.) nam de bouw over. Zij start op maandag 10 juni 2024 met de bouwactiviteiten.  

Het project ligt aan het kruispunt tussen de Dijkweg en Verdilaan in Naaldwijk. Op deze locatie komt een wooncomplex van 5 verdiepingen met in totaal 20 appartementen met parkeerplekken op eigen terrein. De geplande oplevering is in september 2025. 

Bereikbaarheid

Dit kunt u onderweg merken tijdens de bouwwerkzaamheden. 

Naar verwachting worden tussen 24 en 19 juli 2024 de funderingspalen via boring op de bouwlocatie geplaatst. De Dijkweg, gelegen tussen de Verdilaan en Kleine Woerdlaan, wordt in deze periode afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Kleine Woerdlaan.

Eind augustus starten de zogeheten ruwbouwwerkzaamheden. Hiervoor wordt de Dijkweg, gelegen tussen de Verdilaan en Kleine Woerdlaan, opnieuw afgesloten. Ook dan wordt het verkeer omgeleid via de Kleine Woerdlaan. Dit duurt tot de oplevering van De Harmonie medio september 2025. De reden voor deze afsluiting betreft de bouwveiligheid en hijsbewegingen.

Vrachtverkeer rijdt vanaf de Verdilaan achteruit de Dijkweg in om de bouwplaats te bevoorraden. Dit gebeurt onder begeleiding en kan leiden tot korte opstoppingen.

Op de hoogte blijven via de BouwApp

Tijdens de bouw houdt de bouwer u op de hoogte van de bouwactiviteiten via de BouwApp. Via deze app leest u over de werkzaamheden, eventuele overlastmomenten en overige ontwikkelingen op de bouwplaats. Ook kunt u contact opnemen met de bouwer als u vragen of opmerkingen heeft.

Zo download u de BouwApp op uw mobiele telefoon of tablet:

  • download de BouwApp gratis via de App Store of Google Play Store
  • zoek in de app naar "De Harmonie"
  • open het project en klik op ‘volgen’
  • selecteer de doelgroep ‘omwonende’