Westland Panel

Wilt u ons helpen door uw mening te geven over uiteenlopende onderwerpen waar u als inwoner van Westland mee te maken heeft? Word dan lid van het Westland Panel!

Uw mening telt

Een aantal keer per jaar wordt uw mening gevraagd over onderwerpen die in de gemeente spelen. Dit zijn voornamelijk enquêtes die via de e-mail worden verzonden. In onze gemeente worden ook onderzoeken gedaan. Die gaan bijvoorbeeld over groen of afval. Daar kunt u ook e-mails van verwachten.

U bent natuurlijk niet verplicht om elke vragenlijst in te vullen, maar dat wordt wel op prijs gesteld.

Aanmelden

Bij het aanmelden voor het Westland Panel is alleen e-mail verplicht om in te vullen. De andere data hoeft niet ingevuld te worden, maar het helpt ons om een duidelijker beeld te krijgen wat voor mensen er in het panel zitten. Deze gegevens worden niet gebruikt om de vragenlijsten te bestuderen. Mochten wij deze gegevens wel van u nodig hebben, dan wordt dat nogmaals gevraagd in de vragenlijsten die u via de e-mail ontvangt.

Aanmelden Westland Panel

Afmelden Westland Panel

U kunt zich altijd weer afmelden door dit formulier in te vullen. U wordt dan gelijk van de verzendlijst gehaald en zal geen e-mails meer ontvangen.