Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer in Westland wordt verzorgd door EBS. U kunt op de website van EBS alle informatie over hun dienstregeling en tijden vinden.

Aanvullend openbaar vervoer

Naast het reguliere openbaar vervoer is er ook aanvullend openbaar vervoer en vervoer voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden. 

Geschikt voor iedereen binnen de regio Haaglanden. U wordt van deur tot deur gehaald en gebracht. Het kan zijn dat u samen met andere passagiers rijdt.

Meer informatie over tijden, kosten en reserveren vindt u op www.regiotaxihaaglanden.nl.

Geschikt voor 60+ en wonend in Westland of Hoek van Holland. U wordt van deur tot deur gehaald en gebracht. De bus haalt u op de afgesproken tijd en plaats op en de bijrijder kan helpen met in- en uitstappen. Een rollator kan mee.

Meer informatie vindt u op de website www.plusbus.nl.

Geschikt voor alle leeftijden met een lichamelijke beperking. De bus is geschikt voor rolstoelen of scootmobiel. De chauffeur helpt u bij het in- en uitgaan van de Rolbus. U wordt gebracht van deur tot deur in Westland. 

Meer informatie over kosten en aanmelden vindt u op de website www.pgwestland.nl.

Geschikt voor inwoners Ter Heijde; senioren en passagiers met een mobiliteitsbeperking hebben voorrang. Rollators, looprekken etc. en opvouwbare wandelwagens kunnen mee. Voor kinderwagens is geen ruimte. Rolstoelvervoer is niet mogelijk, daarvoor verwijzen wij naar de rolbus. U reist gratis tussen Ter Heijde en de Passage in Monster. De meeste actuele dienstregeling vindt u in de lokale krant 'Dorpsinfo'. 

Voor vervoer buiten de regio kunt u met een mobiliteitsbeperking gebruik maken van Valys. Meer informatie vindt u op de website www.valys.nl.

Nachtbussen

Er rijden momenteel geen nachtbussen van HTM of RET