Locaties bedrijventerreinen

Bent u op zoek naar een locatie voor uw onderneming? In Westland zijn verschillende bedrijventerreinen waar u terecht kunt. Hieronder worden drie locaties kort toegelicht.

ABC Westland

ABC Westland Agri & Food is een bedrijvenpark in het hart van het Westland, op steenworp afstand van de Rotterdamse haven, waar alle ketenspelers van de agri & food sector vertegenwoordigd zijn. Denk aan import- en exportbedrijven, sorteerbedrijven, pakstations, transporteurs, koelhuizen, telersverenigingen, dienstverlenende bedrijven en binnenkort wordt ook een groothandelscentrum voor de detailhandel en horeca geopend. Van productie en import tot het eindproduct voor de consument.


Honderdland

Honderland is circa 100 hectare groot en ligt aan de entree van Westland, aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove.  Gerenommeerde bedrijven zoals Greenpack, Nature‚Äôs Pride, Cool Control,  LBP en  Quality Queen zijn gevestigd in Honderdland.  Ook aanverwante bedrijven in kennis, logistiek en zijn op Honderdland gevestigd.


Royal FloraHolland

Royal Flora Holland is de grootste dienstverlener in de internationale sierteelt. Er zijn mogelijkheden om te huren en te kopen op het veilingterrein. Op het veilingcomplex zijn de bedrijfsruimtes direct verbonden met of in de nabijheid van de veilinggebouwen.