Strand

U kunt heerlijk ontspannen op het brede lange strand langs de Westlandse kust. U vindt hier per strandopgang de watersport- en strandactiviteiten en informatie over de toegang voor honden en paarden op het strand. Ook vindt u informatie over de bereikbaarheid van de strandopgang met de auto.

Extra regels tijdens het zomerseizoen

In het zomerseizoen (15 mei - 15 september) zijn er extra regels voor het gebruik van het strand. Deze regels staan op borden van de provincie bij de opgangen naar het strand. Aanwijzingen van gemeente, provincie, politie en hulpdiensten moeten altijd worden opgevolgd.

Bent u mindervalide?

Bij strandopgang Strandweg in Ter Heijde zijn extra voorzieningen beschikbaar. Hier vertrekt ook de strandrups, u kunt hier een strandrolstoel ophalen en gebruik maken van een invalidentoilet. De strandrups en – rolstoel zijn in beheer bij het Platform Gehandicapten Westland.

Hinderlijk drankgebruik op het strand

Tijdens de zomerperiode moet het verblijf op het strand voor alle strandbezoekers zo veilig en prettig mogelijk zijn. Overmatig alcoholgebruik dat overlast veroorzaakt is niet toegestaan.

Strandvuren

Het is niet toegestaan om op het strand een kampvuur te stoken.