Henk Mes

Bruidspaar, graag wil ik jullie van harte gelukwensen met jullie voorgenomen huwelijk. De voorbereidingen voor deze belangrijke dag in jullie leven vragen ongetwijfeld veel aandacht. Over enige tijd zeggen jullie officieel tegen elkaar: “één en één” = SAMEN!

Mijn naam is Henk Mes. Sinds 1978 ben ik verbonden als docent aardrijkskunde aan de ISW havo/vwo in ’s-Gravenzande/Monster. In deze lange periode heb ik een generatie gezinnen en families leren kennen en de kinderen van veel “oud-leerlingen” zijn nu in de klas de boodschapper van “u krijgt de groeten van mijn moeder/van mijn vader”.

Ik ervaar de functie van “buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand” als een bijzondere eer. Na mijn beëdiging door de rechter in oktober 2010 mag ik deze taak nu uitoefenen.

Je kunt als BABS op eigen wijze het huwelijk verbinden tussen mensen, die voor elkaar kiezen; een “leven-lang”. De wensen van het bruidspaar zijn daarbij het uitgangspunt, want het is “hun trouwdag” ! Graag wil ik op jullie dag daarbij betrokken zijn om kleur te geven aan jullie ideeën.

Alles wat mij hier hield
Wat mijn thuis was al die tijd
Alles wat ik nodig heb
Alles wat belangrijk is voor mij
Alles wat ik nodig heb, ben jij

(Waterkant – Borsato)

Ik wens jullie in ieder geval een hele fijne dag toe en ik hoop, dat jullie ontzettend lang met veel voldoening aan jullie huwelijk mogen terugdenken.