Karin Zegveld- van Dijk

Mijn naam is Karin Zegveld- van Dijk, geboren in 1960 te Den Haag. Na mijn HAVO-opleiding was ik werkzaam bij de (toen nog) Amro Bank. In 1984 ben ik getrouwd met Frans, en van Poeldijk naar Monster verhuisd, waar we nu nog wonen.

Wij hebben samen een dochter (1987) en een zoon (1990). Vanaf de geboorte van de oudste ben ik fulltime moeder en huisvrouw geweest, inzetbaar op de basisschool bij allerlei activiteiten. Sinds november 2001 ben ik weer parttime aan het werk, momenteel als oproepkracht bij de Westlandse bibliotheken.

Ruim 25 jaar was ik actief bij de toneelvereniging St. Genesius uit Poeldijk, met toneelspelen, grimeren en regisseren, en verzorgde ik gedurende 18 jaar het secretariaat en de PR.

Vanaf 1982 ben ik lectrice in de Bartholomeus Kerk in Poeldijk. Mede door deze bezigheden kom ik regelmatig in contact met diverse mensen, en kost spreken voor een grote groep mij niet veel moeite. Sinds mei 2001 ben ik, met veel plezier, begonnen in de functie van Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand in de Gemeente Monster, sinds januari 2004 Gemeente Westland.

De combinatie: contact met mensen, een zo persoonlijk mogelijke speech in elkaar zetten en een groep mensen toespreken, bevalt mij uitstekend. Vooral bij zo'n feestelijke gebeurtenis, met toch ook een officieel tintje, is het iedere keer weer een uitdaging om daar een steentje aan bij te dragen, en de huwelijksdag tot één van de mooiste dagen van iemands leven te maken.

Ik vind BABS zijn geen baan, maar een buitengewoon bijzondere functie!

Mevrouw Zegveld is in principe elke dag beschikbaar.