Theo Rensink

Ik ben Theo Rensink, 60 jaar, 36 jaar getrouwd en  9 jaar verloofd met Irma en vader van Maaike en Tijmen. Daarnaast ben ik schoonvader van Stefan en opa van Jady geworden, een verrijking van het leven met zo’n lief mooi meisje erbij.

Ik ben ongeveer 17 jaar buitengewoon ambtenaar van de Gemeente Westland en doe dit met veel plezier. Het is een hobby want daar naast ben ik werkzaam in de beveiliging.

Het belang van een geslaagde huwelijksdag begint met het eerste contact op het gemeentehuis. Als U daar goed wordt opgevangen en van de juiste informatie wordt voorzien, dan begint het gewoon lekker. Daarna komt de Babs, die in overleg met U het uurtje 'trouwen' gaat voorbereiden.

Ik ben iemand met een vrolijke noot. Ik kan, als het publiek daarin meewerkt de boel aardig op stelten zetten, maar uiteraard ligt dit aan het bruidspaar en de omstandigheden. Er is altijd een formeel gedeelte, maar daarnaast is het van belang dat U zonder zorgen voor mij zit en dat de zenuwen, die U toch wel heeft, weg zijn voordat U er erg in heeft. Ik spreek heel duidelijk een tijdspad met een bruidspaar af over de lengte en tijd van het 'trouwuurtje'.

Mocht ik u niet trouwen dan wens ik U toch een geslaagde dag en feliciteer U met de keus van een van mijn collega's en wens U een gelukkig huwelijk toe.

Ik ben in principe elke dag beschikbaar.