Parkeren aan de kust

Wilt u parkeren bij de strandopgangen Vlugtenburg en Beukel in ’s-Gravenzande en Molenslag in Monster? Dat kan op de parkeerterreinen. Bij de ingang van de parkeerterreinen staat een automatische slagboom. Vanaf 1 juni 2020 betaalt u bij een betaalautomaat met uw pinpas voor het parkeren. U betaalt alleen tussen 8 uur ’s ochtends en 7 uur ’s avonds.

Betaald parkeren Vlugtenburg, Beukel en Molenslag

Eerste 2 uurDaarna per half uurMaximaal per dagTussen 19.00 en 8.00
1 januari t/m 31 meiGratisGratisGratisGratis
1 juni t/m 31 augustusGratis€ 1,25€ 8,00Gratis
1 september t/m 30 septemberGratis€ 0,50€ 4,00Gratis
1 oktober t/m 31 decemberGratisGratisGratisGratis

Abonnementen parkeren Vlugtenburg, Beukel en Molenslag

Als u vaak hetzelfde strand bezoekt kunt u ook een abonnement nemen. Per parkeerterrein is een beperkt aantal abonnementen beschikbaar. Deze kosten 95 euro. U kunt hierover meer informatie aanvragen via het formulier. Bij uw eerste bezoek betaalt u het abonnement met uw pinpas. Een abonnement kunt u alleen nemen voor een specifiek parkeerterrein.

Parkeren Strandweg en Karel Doormanweg, Ter Heijde

Bij de strandopgangen Strandweg en Karel Doormanweg in Ter Heijde kunt u gratis parkeren. Er is hier echter zeer beperkt parkeerplek, dus kunt u beter met de fiets of lopend komen.

Overige strandopgangen

De strandopgangen Schelpenpad en Watertoren in Monster, en Arendsduin in ’s-Gravenzande zijn alleen per fiets of lopend bereikbaar.