Weer aan het werk (re-integratie)

Heeft u een bijstandsuitkering en kunt u werken? Dan kan de gemeente u helpen om weer betaald werk te vinden. In sommige situaties kan de gemeente u ook helpen als u geen eigen inkomen heeft.

Hulp voor mensen met een uitkering

  • Als u een bijstandsuitkering ontvangt dan neemt u contact op met werk.nl van het UWV.

Hulp voor mensen zonder uitkering

  • Als u geen bijstandsuitkering ontvangt, dan kunt u onder bepaalde voorwaarden ondersteuning krijgen vanuit Patijnenburg. Vul hiervoor het aanvraagformulier (pdf, 62 KB) in.

De gemeente biedt via Patijnenburg advies en praktische hulp. Patijnenburg kan bijvoorbeeld helpen met het vinden van een stageplek zodat u werkervaring kunt opdoen.

Het initiatief Jongeren Aan de Slag (JAS) is er speciaal voor jongeren die op zoek zijn naar een (bij)baan, opleiding of een hulp zoeken. Bekijk de pagina Jongeren aan de slag voor meer informatie.

Voor alle werkzoekenden in Westland is de Facebookpagina Werkvindeninwestland. Hierop plaatsen bedrijven vacatures. De aangeboden functies verschillen per dag.

Hulp nodig? 

Vindt u het moeilijk formulieren op onze website of op papier in te vullen? Dan kunnen de mensen bij een Buurt Informatiepunt u helpen. U kunt ook een afspraak maken met de formulierenbrigade van Vitis Welzijn.

Heeft u een andere vraag? Stel uw vraag online of bel met telefoonnummer 14 0174.