Uittreksel aanvragen

Een uittreksel vraagt u online aan. Log in met DigiD en betaal direct met iDEAL. U krijgt het uittreksel dan na ongeveer 1 week per post thuisgestuurd.

Welk uittreksel heeft u nodig?

Hieronder ziet u welk uittreksel u nodig heeft en vraagt u het direct aan.

 Uittreksel
BRP
Uittreksel
Burgerlijke stand
Bewijs van in leven zijn (attestatie de vita)
Wat is hetEen bewijs dat u in de gemeente Westland woont en bent ingeschreven. Op dit uittreksel staat standaard uw naam, adres, geboorteplaats en geboortedatum.Een overzicht van belangrijke gebeurtenissen in uw leven.Een officiële verklaring dat u in leven bent.
Wanneer heeft u het nodigVoor het afleggen van een examen, inschrijven voor een school of opleiding of inschrijving bij een woningbouwvereniging.Bij een geboorte, overlijden, huwelijk, echtscheiding of partnerschapregistratie.Een pensioenfonds of uitkeringsinstantie kan vragen om een bewijs van in leven zijn.
Wat moet u wetenU kunt extra gegevens laten opnemen. Bijvoorbeeld een Bewijs van in leven zijn of Bewijs van Nederlanderschap.U kunt dit uittreksel alleen aanvragen in de gemeente waar de gebeurtenis heeft plaatsgevonden.U kunt dit bewijs alleen aanvragen bij de gemeente waar u woont.
Kosten€6,00
(aan de balie €5,00 meer)
€14,30€6,00
(aan de balie €5,00 meer)
Aanvragen      

Hulp nodig?

Heeft u moeite met het invullen van (website)formulieren? U kunt binnenlopen bij een Buurt Informatiepunt bij u in de buurt. U kunt ook een afspraak maken met de formulierenbrigade van Vitis Welzijn.

Andere vraag? Vul het contactformulier in of bel met telefoonnummer 14 0174.

Hoe staat het met mijn aanvraag of melding?

Wilt u de status van uw aanvraag of melding weten, gebruik dan het contactformulier.