Sport- en beweegaanbod

Goede accommodaties voor sport, bewegen en ontmoeting zijn erg belangrijk. Wij zijn trots op de vele sportaccommodaties in Westland. 

Sporten kan bij een vereniging of buiten. In Westland zijn goede hardloop-, wandel- en fietsroutes. Voor ouderen zijn er jeu de boulesbanen en beweegtuinen. Zo combineren we sport en buitenruimte en geven we iedereen de kans om fit te blijven.  

Benieuwd naar de verenigingen in Westland? Neem een kijkje bij Sportaccommodaties.

Passende sport zoeken

Weet u niet welke sport bij u past? Of kunt u geen sportorganisatie vinden waar u zich prettig bij voelt? Dan kunt u contact opnemen met een sociaal makelaar bij u in de buurt. Zij helpen u met het vinden van een geschikt sport- of beweegaanbod. De contactgegevens vindt u op de website van Vitis Welzijn.  

Aangepast sporten

Met een beperking is het soms (extra) lastig een geschikte sport of beweegactiviteit te vinden. Westland werkt samen met andere gemeenten in de buurt om meer mensen met een beperking te laten sporten en bewegen.  

Meer informatie over al het sportaanbod voor mensen met een beperking is te vinden op de website van Uniek Sporten. Binnen Westland zijn er ook verschillende sportverenigingen waar u terecht kunt. Deze informatie is te vinden op de website van Beweegcoach Westland.

Heeft u zelf een sportvereniging en wilt u mensen met een beperking meer laten bewegen? Bekijk dan de mogelijkheden van het Sportakkoord Westland.